Garminovi pametni satovi za bezbrižan život u trendu

Poput male crne haljine, pametni satovi postali su modni dodatak kojeg morate imati. Ostanite u trendu i provjerite koja 3 pametna sata morate imati u svojoj kolekciji.

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Garmin

Bezvremenski modni komadi dio su svakog modnog stila. Ima li boljeg modnog dodatka od onog koji savršeno pristaje vašem stilu, pametan je jer prati vaš dan i pokazuje vrijeme?

Square 4x4 18
Lily, savršen sat za ljubitelje joge

Lily: Mali pametan sat s puno stila

Potreban vam je sat koji može pratiti sve, a istovremeno izgledati elegantno? Stvoren za život u pokretu. Lily sat možda izgleda kao dodatak, ali je mnogo više. S widgetom za jogu, kardio, svjesno disanje kao i s prikazom vašeg kalendara ovaj mali, elegantni pametni sat pomoći će vam da budete u toku sa svojom kondicijom i zdravljem.

Lily ima svoju jedinstvenu leću s uzorkom, koja je dovoljno suptilna da upotpuni svaki stil. Također dolazi u dva stila, a oba modela imaju veliki izbor boja remenčića pa možete odabrati one koji odgovaraju vašem omiljenom stilu.

Square 4x4 2 2
Vivomove, idealan pratitelj za dnevni i večernji stil

Vivomove serija: Bezvremenski modni dodatak

Vaš se stil mijenja tijekom dana i večeri, ali vaš sat ne mora: vívomove Style ima tradicionalni izgled klasičnog sata sa svim funkcijama modernog pametnog sata, s cjelodnevnim praćenjem zdravlja i fitnessa, omogućavajući da ostanete u pokretu, a da pritom izgledate elegantno.

Uz veliki izbor, u tren oka možete promijeniti remen koji odgovara vašoj odjeći. Ili se izrazite vlastitim odabirom dizajna zaslona kako biste stvorili vívomove jedinstven za vas i vaš stil. Također, ovaj sat će pratiti i vaš san!

Square 4x4 1 5
Venu 2S, za ljubitelje teretane koji imaju stila

Venu 2S: Povežite se s vašim tijelom i umom

Za žongliranje posla, teretane, druženja s prijateljima i osobnog vremena potreban vam je sat koji vas može pratiti! Venu 2S je smanjena verzija Venu serije koja ne mijenja funkcije. Dolazi prepun fitness funkcija koje će vam pomoći razumjeti što se događa u vašem tijelu. Međutim, ne računa se samo software. Venu 2S ima elegantan dizajn i dolazi u više boja pa ga možete nositi cijeli dan i bilo gdje. To je sat koji poboljšava vaš svakodnevni život, a nadopunjuje bilo koj i stil, bilo da se radi o casual stilu ‘traperice i lijepi top’ ili stilu za teretanu. Pomoću Garmin Pay funkcije možete jednostavno plaćati sve najnovije modne trendove ravno sa zapešća.

Ovdje saznajte više o stvaranju jedinstvenog sata i razgledati cijelu paletu pametnih satova za žene.

Facebook

Društvene mreže