Posljednja prilika! Prijavi se na newsletter i osvoji atraktivan SWATCH sat

Nikad lakše do modernog Swatch sata. Prijavi se na naš newsletter do 28. veljače te uđi u krug za osvajanje atraktivne ure: SWATCH FUTURISTIC GREY modela iz najnovije BIG BOLD kolekcije!

Tekst: Josip Cerovec Fotografije: Swatch

Švicarski Swatch je sinonim za šarene kreacije modernih trendi ili elegantnih i sportskih satova. Inovativni modeli legendarnog švicarskog proizvođača oduševit će vas i pomoći vam da istaknete svoj životni stil. Tilia Speculum osigurala je najnoviji model iz BIG BOLD kolekcije za nagradu najsretnijem pratitelju čija je jedina obveza prijaviti se na newsletter do 28. veljače 2021.


Pogledajte pravila nagradne igre

Prijavite se za naš newsletter

SWATCH FUTURISTIC GREY
SWATCH BIG BOLD FUTURISTIC GREY

Po prvi puta na BIG BOLD satu primijenjen je efekt sunčevog spektra boja kojim je osvijetljen brojčanik. Potpuno nova slova koja odražavaju pokret i dinamičnost Swatcha daju dizajnu retro izgled, spreman pripremiti vaš stil za velike i smjele avanture koje život može donijeti. FUTURISTIC GREY (SO27B121) dolazi u tamnoplavoj boji, ali kad god provjerite vrijeme, pripremite se da jednim pogledom uhvatite sve boje spektra. Sat potražite na web stranicama Watch Centra, satovi.com.

imgonline com ua twotoone SKC1ZTt2ee

SWATCH BIG BOLD FUTURISTIC GREY

Referenca: SO27B121
Kućište: promjer 47 mm – debljina 11.75 mm – sivo – okruglo – staklo polikarbonatno – materijal kućišta plastika
Brojčanik: prelijevajući efekt
Remen: silikon – siva boja – aluminijska kopča
Mehanizam: Quartz – baterijski
Vodootpornost: 30 m
Stil: casual – unisex
Garancija: 24 mjeseca

Facebook

Društvene mreže