Garmin prvu Marq kolekciju ponudio u super ekskluzivnom pakungu

Tekst: Dora Kaloci
Fotografije: Garmin

U tridesetoj godini postojanja Garmin je lansirao kolekciju luksuznih pametnih satova Marq, a sad nam je stiglo i njihovo posebno izdanje – kompletna prva Marq petorka združena u ekskluzivni limitirani komplet smješten u atraktivnu drvenu kutiju

Na svoj 30. rođendan Garmin je spektakularno uletio u svijet premium pametnih satova, lansiravši svoju najnoviju i najluksuzniju kolekciju, već nam dobro poznati Marq. Kojoj je sad, u predblagdansko doba dodao i jedan posve osebujan začin – Signature Set koji uključuje svih pet satova iz prve, originalne Marq kolekcije: Marq Driver, Marq Aviator, Marq Captain, Marq Athlete, i Marq Adventurer (koji se, sjetit će se svi veliki Garminovi fanovi, u vrijeme lansiranja zvao Expedition, no ime mu je ubrzo promijenjeno u Adventurer). Kolekcija stiže u ručno izrađenoj poklon kutiji od orahovog drva koja sjajno nadopunjuje dizajn i fino izrađene detalje Marq satova.

Garmin Marq Signature Set Box Closed

Set je nazvan Marq Limited-edition Signature Set, ima referencu 010-02404-06 i limitiran je na svega 100 primjeraka, a prodaje se diljem svijeta po okrugloj cijeni koja u SAD-u iznosi 10.000 dolara, a u Europi 10.000 eura. Svi satovi u njemu imaju na poleđini ugravirani proizvodni broj, a u privlačnoj kutiji stiže i pismo o autentičnosti koje je potpisao Garminov predsjednik i izvršni direktor Cliff Pemble. Tu su i tri USB kabla za punjenje, a uz pet satova s pripadajućim originalnim narukvicama u kutiju su pridodana i četiri dodatna remena od silikonske gume – u crnoj, plavoj, žutoj i crvenoj boji – koji pašu na sve, baš kao i originalne narukvice, jer su svi satovi u setu kompatibilni s Garminovim QuickFit rješenjem za brzo i jednostavno prebacivanje između različitih narukvica.

Garmin Marq Signature Set Box

Svi satovi iz seta imaju kućište od titanija i zaštitno staklo od kristalnog safira, što ih čini istodobno i vrlo laganim i vrlo izdržljivim i trajnim. Odlikuje ih i zaslon koji se može čitati i na jakom suncu, s GPS-om i vrhunskom funkcionalnošću pametnog sata, uključujući ugrađene sportske aplikacije i opciju pohrane glazbe, Garmin Pay, pametne obavijest, praćenje svakodnevnih aktivnosti, kao i otkucaje srca… Više o cijeloj Marq kolekciji, kojoj je nakon lansiranja prve petorke pridodan i u ovom setu neprisutan, ali sjajan model Commander, svi zainteresirani mogu saznati u našim starijim tekstovima o lansiranju kolekcije, Expedition/Adventureru i Commanderu, kao i na Garminovoj hrvatskoj stranici Mark kolekcije.