Q Timex reizdanje u novim kombinacijama boja

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Timex

Reizdanje legendarnog Q Timex modela dolazi sada u tri nove atraktivne kombinacija boja

Nakon ogromnog uspjeha prošlogodišnjeg izdanja Q Timexa u crveno plavoj kombinaciji boja o čemu smo i pisali ovdje, za 2020. su predstavljene tri nove atraktivne izvedbe. Poput prothodnice i ova tri modela su smještena u kućišta promjera 38 mm te pogonjena pouzdanim Seiko kvarcnim mehanizmom kalibar PC33.

2020 Q Timex Reissue Black and Green scaled min 1
Timex je oduvijek radio satove dostupne širokom krugu kupaca pa je to slučaj i s današnjim Q Timexom

Slovo Q ostalo je na 12 sati i time jasno daje do znanja da se radi o kvarcnom modelu. Čelična narukvica je vrlo praktična i ugodna na ruci, a mogućnost samostalne zamjene baterije stvarno nas podsjeća na prošlost. Uz GMT funkciju ovi su satovi opremljeni komplikacijama datuma i dana na 3 sata, a sve se podešava preko krunice bez dodatne zaštite.

timex colour 920x575 min
Nova paleta boja za kolekciju Q Timex, sezona 2020.

Vodonepropusnost iznosi 50 m,a kako promjer kućišta nije velik ovaj sat podjednako vole i nose žene i muškarci.

Q Timex Reissue 2020 Navy and Orange side view min

 

Tri su kombinacije boja na luneti u novoj kolekciji: crno-zeleno s crnim licem (ref. TW2U60900ZV), narančasta i mornarsko plava s mornarsko plavim brojčanikom (ref. TW2U61100ZV) te crvena i mornarsko plava s bijelim brojčanikom (ref. TW2U61200ZV). Staklo je od akrilnog kristala, kupolasto, a narukvica od pletenog nehrđajućeg čelika zadržala je identičnu formu.

timex gmt 4 1
Poklopac spremišta baterije lako se otvara i manjom kovanicom, a model baterije za zamjenu jasno je naveden na njemu. U ovom slučaju 377 E

Maloprodajna će cijena biti identična prošlogodišnjem modelu, kod nas ona iznosi 1.349 kn. Q Timex je i nakon više od četiri desetljeća zadržao atraktivnost i dizajn koji je popularan i danas.

q timex 2

Kompletnu ponudu Timex satova provjerite na stranicama Watch Centra satovi.com

g timex 3

q timex 4

Timex Q Timex 2020

Reference: crno-zeleno s crnim licem (ref. TW2U60900ZV), narančasta i mornarsko plava s mornarsko plavim brojčanikom (ref. TW2U61100ZV) te crvena i mornarsko plava s bijelim brojčanikom (ref. TW2U61200ZV)

Promjer: 38 mm
Debljina: 11,5 mm
Kućište: nehrđajući čelik
Indeksi: printani
Vodonepropusnot: 50 m
Narukvica: nehrđajući čelik

Mehanizam: kalibar PC33 (Seiko)
Funkcije: vrijeme, datum, dan u tjednu

Kategorije: Brandovi, Noviteti, Timex
Oznake: , ,