Technogymov kućni program: Personal Line – idealna oprema za luksuzni kućni fitness

Prestižne kućne Technogym Personal Line sprave osmišljene za dom svaki će trening brzo pretvoriti u vrlo otmjen i zavodljiv događaj, a njihova ergonomija, funkcija i povezanost sjajno su ukombinirani s elegantnom estetikom pa će ih u sebe rado primiti svaki suvremeni kućni ambijent

Tekst: Josip Cerovec Fotografije: Technogym

Odlazak u teretanu je, dakako, odlična navika, no zbog načina života ponekad je moderan i luksuzan kućni fitness ne samo bolje nego i idealno rješenje jer olakšava pridržavanje programa vježbanja bez napuštanja doma. No, kako to kvalitetno riješiti?

Najlakše vjerojatno uz pomoću spoja tri desetljeća biomehaničkog iskustva Technogymovih inženjera s vještinom legendarnog talijanskog dizajnera Antonia Citterija, spoja koji je rezultirao kolekcijom Personal Line. Ta “kućna” linija vrsne fitness opreme uključuje cijeli niz opreme za kardio, snagu i istezanje izrađena od najkvalitetnijih materijala.

Technogyms Personal Line

Uz pomoć Personal Line opreme te stručnih Technogym konzultanata svako može vrlo lako prilagoditi okruženje u kućom fitnessu svojim stvarnim potrebama. Personal Line kolekcija sprava uz to je osvojila i niz prestižnih nagrada za dizajn poput If Design Product Award i Red Dot Best of the Best Award.

Ergonomija, funkcija i povezanost tu su sjajno ukombinirani s elegantnom estetikom kako bi se osiguralo da luksuzna fitness oprema sjajno nadopunjava baš svaki interijer. Upotreba materijala kao što su kaljeno staklo, polirani aluminij, čelik i plastika mekana na dodir daje svakom komadu jedinstven i suvremen izgled. A za što bolje iskorištenje opreme u vašem domu, Technogym nudi i uslugu dizajna interijera…

Svaki suvremeni kućni ambijent rado će u sebe primiti vrhunske Technogymove sprave osmišljene za dom jer su uistinu dizajnirane tako da im i forma savršeno slijedi funkciju

PERSONAL LINE – STVORENA ZA PROFESIONALCE I POČETNIKE

Moderni luksuzni kućni fitness nije samo forma i funkcija. Povezivanje također igra vitalnu ulogu. U svaki dio Personal Line opreme integrirana je Technogym Live oprema nudeći pritom ogroman program personaliziranih rutina fitnessa i vježbanja za sva iskustva i razine kondicije. Technogym Live platforma također nudi neograničen raspon mogućnosti zabave kao što su internet, glazba, TV i igranje igara, što lijepo dodaje raznolikost rutinama trčanjem ili vožnjom bicikla kroz urbane i prirodne krajolike. Statistike i ciljeve pritom je lako pratiti kroz dodatne aplikacije MyRunning Logbook i Technogym Training Coach.

Personal line sprave ukrasni su predmeti koji se sjajno uklapaju i u najelegantnije kućno okruženje

Technogym Run Personal

Run Personal: osobna traka za trčanje Technogym Run Personal dizajnirana je i za početnike i za iskusne trkače te je idealna je za kardio vježbe i mršavljenje, kao i za definiranje i toniranje mišića nogu. Karakteriziraju je tihi motor, do 15% nagiba, protuklizne ručke i rubovi, jednostavna kontrola s Run Personal Joystickom, zaslon osjetljiv na dodir od 21,5 inča, ugrađeni zvučnici i tipka STOP u nuždi,

Technogym Bike Personal

Bike Personal: jedinstveni sobni bicikl na kojem se vožnja osjeća potpuno prirodno, a elegantan dizajn mu osigurava uklapanje u moderni kućni fitness. Dobro osmišljena ergonomija čini vožnju lakom, a svaka kontrola je jednostavna i pri ruci. Personalizirani treninzi vode korisnika korak po korak do njegovih fitness ciljeva, dok ugrađeni senzori za ruke osiguravaju da tempo treninga uvijek odgovara svim željama korisniku.

Technogym Cross Personal

Cross Personal: jedinstveni je to eliptični trenažer sjajne estetike, digitalno povezanog sučelja i namjenske platforme za zabavu s visokoučinkovitim visokotonskim Dolby Surround zvučnicima. Technogym Cross Personal svaki trening cijelog tijela pretvara u višeosjetilno iskustvo, a pritom se i odlično uklapa u sve programe mršavljenja i vježbi za svaki dio vašeg tijela bez stresa za zglobove.

Technogyms Power Personal

Power Personal: sustav uz kojeg će se svakom i u osobnom fitnessu u vlastitom domu činiti da i kod kuće ima svog osobnog trenera. Sa svojim Rack Personalom, bućicama, diskovima i utezima pruža sve što vam je potrebno za kompletan trening snage. Osim što ima sve što vam je potrebno za rad svakog mišića, također je i ekstremno siguran zahvaljujući integriranom Smart Lock sustavu zaključavanja držač utega.

Technogyms Kinesis Personal

Kinesis Personal: ovo je neizostavan dio luksuzne fitness opreme svakog kućnog fitnessa. Nakon što se pričvrsti na zid, Technogym Kinesis Personal pruža više od 200 vježbi dizajniranih za poboljšanje snage, koordinacije, fleksibilnosti i držanja. Njegova FullGravity tehnologija aktivira kinetičke lance u tri dimenzije, što znači da možete vježbati pojedinačne mišiće ili cijele mišićne skupine. Dostupan je u četiri luksuzne izvedbe (Vision, Heritage, Black, Leather) koje krasi izvrsna talijanska izrada, a kada se ne koristi uredno se sklapa uza zid.

Prestižne kućne Technogym sprave svaki će trening brzo pretvoriti u vrlo otmjen i zavodljiv događaj

 

TRI DESETLJEĆA USPJEHA – Od garaže do globalnog leadera

Priča o Technogymu je priča o snovima: Nerio Alessandri, koji je cijeli posao pokrenuo sa svojim bratom Pierluigijem, dizajnirao je prvu spravu u svojoj garaži kad je bio star samo 22 godine. Bilo je to 1980., a već tri godine kasnije nastaje tvrtka čiji naziv predstavlja složenicu od riječi koje povezuju tehnologiju (techno) i sport (gym). A samo godinu dana kasnije Technogym razvija i lansira Isotonic Line, prvu punu liniju za trening snage.

Technogym Unica

Legendarna Unica, predstavljena 1986., prvi je tvrtkin proizvod dizajniran za kućnu upotrebu. Kompletna teretana za koju je bio potreban tek jedan četvorni metar prostora u kratkom je roku postala statusni simbol i ikona talijanskog dizajna u cijelom svijetu. Desetljeća koja su potom uslijedila pretvorila su Technogym u globalnog lidera u segmentu luksuznih sprava za vježbanje.

 

ZG Technogym showroom

Cijelu Technogym ponudu možete razgledati, isprobati i kupiti u Technogym showroomu u Ilici 104 u Zagrebu.

Technogym ZG showroom

I na koncu – referenca ima i više no što treba: Technogym je u posljednjih 30 godina opremio više od 16.000 hotela, 80.000 fitness centara i 500.000 domova!

Facebook

Društvene mreže